Vloeren - Stemid Bouwstoffen B.V.

Vloeren, een warm fundament

Een vloer is een belangrijke sfeerbepalende factor in huis. Dé aspecten die meewegen bij de keuze voor een vloer zijn design, kwaliteit, prijs, duurzaamheid en garantie. Stemid komt in ruime mate aan deze wensen tegemoet met een uitgebreide laminaat- en pvc-collectie van Parador en Hoomline.

Parador
Parador is een topproduct in laminaatland. Het is bijna onmogelijk om niet te slagen met Parador. Met de stijl, het assortiment, de designs, de kwaliteit en de techniek van Parador kan onnavolgbaar gecombineerd worden om uiteindelijk uit te komen bij de vloer van uw dromen!

Hoomline
De vloeren van Hoomline zijn een exclusieve huiscollectie van laminaat- en pvc-vloeren die passen in elk interieur. De laminaatvloeren zijn onderverdeeld in maar liefst 10 collecties, allen voorzien van moderne en actuele decors.

De pvc-vloeren zijn ondergebracht in de collectie Hoomline Vinylcork. Deze vloer heeft een duurzame toplaag, draagt zorg voor geluids- en warmteisolatie dankzij twee kurklagen en is kant-en-klaar voor direct gebruik.

Ondervloeren
Om kleine oneffenheden in de basisvloer te egaliseren en bij te dragen aan geluidsreductie is de ondervloer onmisbaar. Stemid levert voor elke situatie een geschikte ondervloer.

Uw vloer
Zoekt u een nieuwe vloer? Kom sfeer proeven in onze showroom en u zult ervaren: niet slagen is geen optie!

 
design & coding: www.aeict.nl