vensterbanken - Stemid Bouwstoffen B.V.

Vensterbanken, een decoratieve blikvanger

Een vensterbank was oorspronkelijk bedoeld om op te zitten. Hoewel dit nog steeds voorkomt, wordt de vensterbank tegenwoordig voornamelijk ter decoratie gebruikt. Stemid levert drie sterke merken: Topalit, Lignodur Stone en Milinboard.

Topalit
Gaat u voor modern, klassiek of elegant? Het maakt niet uit aan welke stijl u de voorkeur geeft. Topalit vensterbanken passen in elk interieur.

Naast het uiterlijk, maken ook de eigenschappen van het materiaal u enthousiast. Topalit is namelijk vochtbestendig, stoot- en krasvast, niet gevoelig voor breuk en hittebestendig tot 180 graden.

De vele kleuren en maten maken Topalit volmaakt in zijn vorm!

Lignodur Stone
Wilt u graag een natuursteen look, maar dan met de voordelen van kunststof? Dan is Lignodur Stone precies wat u zoekt; vensterbanken met facet geslepen randen en een realistische natuursteen uitstraling.

Lignodur Stone is slag- en krasvast, snel en eenvoudig te monteren en leverbaar in lengtes van 6 meter, waardoor een voegloos oppervlak bijna gegarandeerd is.

Milinboard
De vensterbanken van Milinboard zijn onder te verdelen in drie varianten: type A, type B en steenlook.

Type B is het basismodel: een waterafstotende, onderhoudsarme vensterbank met spitse ronde neus. Type A herbergt de eigenschappen van type B, maar is uitgevoerd met een honingraatversteviging en ronde neus én verkrijgbaar tot wel 60 cm. breed.

Het steenlook-type is vergelijkbaar met de vensterbank van Lignodur Stone, maar is tweezijdig toepasbaar.

Extra’s
Bij alle vensterbanken zijn fraai vormgegeven eindkappen verkrijgbaar!

Uw vensterbank
Bent u toe aan een nieuwe vensterbank? Loop eens binnen en laat u verrassen door de vele, decoratieve opties!

 Vensterbanken -Stemid Bouwstoffen B.V.
design & coding: www.aeict.nl