Deurbeslag - Stemid Bouwstoffen B.V.

Deurbeslag, een fraaie finishing touch

Details zijn bepalend voor de totale uitstraling van een interieur. Fraai deurbeslag geeft uw woning nét dat beetje extra sfeer. Stemid heeft oog voor detail en biedt een ruim en gevarieerd assortiment deurbeslag van Entra, Formani, Austria en Wallebroek.

Entra
Kwaliteit, duurzaamheid en design; dat is waar Entra voor staat. Met drie toonaangevende merklijnen, E&A, Entra en ENTECH, is Entra in staat de gehele klassieke en moderne markt te bedienen.

Het E&A-assortiment is opgebouwd uit eigentijds deurbeslag met een zeer scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.

Entra-beslag is voorzien van een PVD-coating. Dit geeft de materialen een unieke hardheid en hoge corrosiebestendigheid voor ten minste 20 jaar.

ENTECH-producten zijn afgewerkt volgens de BIOV-techniek. Deze coating bevat geen chroom, kwik, nikkel of cadmium en het assortiment is daarmee anti-allergisch. BIOV biedt een oppervlaktebescherming van minimaal 25 jaar bij extreme weersinvloeden.

Formani
Formani staat voor exclusief en kwalitatief hoogwaardig. Formani werkt samen met ontwerpers, die continu vernieuwend denken, zonder de functionaliteit en schoonheid van het product uit het oog te verliezen.

Austria
De populaire Best Buy-serie is het pareltje van Austria. Een klein, neutraal budgetassortiment van tijdloze roestvast stalen modellen.

Wallebroek
Het aanbod van Wallebroek is uniek door het zeer complete aanbod. Van voordeur tot keukenkastje, het hele huis kan worden voorzien van hang- en sluitwerk in één stijl, in alle mogelijke afwerkingen en kleurcombinaties.

Uw deurbeslag
U merkt het: het aanbod lijkt welhaast onuitputtelijk. Om het overzicht te bewaren, nodigen wij u graag uit in onze showroom, want… voor iedere wens biedt Stemid een passende oplossing! 

Deurbeslag - Stemid Bouwstoffen B.V.

design & coding: www.aeict.nl